Pismo za vas

Poštovani u Kristu,
na početku dugujemo ispriku i objašnjenje svima koji u predbožićno vrijeme nisu uspjeli telefonom ili e-poštom naručiti obećani dar. Naime, početkom prosinca odlučili smo promijeniti operatera. Očito su to željeli i drugi pa se dogodilo neizbježno. Majstori su dolazili, spajali, prespajali, mijenjali brojeve, pa onda opet sve vraćali na prvobitno, a telefon i internet nisu radili. Zahvalni smo vam što ste bili strpljivi, uporni i puni razumijevanja.
Hvala vam i na molitvama, ohrabrenjima i svakom odzivu na akciju MILODAR=DAR, što nas osobito raduje. Usprkos tome, teško pokrivamo troškove tiskanja i poštarine. O ostalome da i ne govorim. Vi i mi smo Božje ruke na zemlji, zato pogledajmo možemo li i u ovo korizmeno vrijeme učiniti i dati više za Kraljevstvo nebesko. To je velika prednost, ali i odgovornost. Glavninu Kruha dobivaju redoviti čitatelji, od kojih neki ne mogu poslati milodar, ali svaka tri mjeseca najmanje 1000 primjeraka odlazi u ruke onih kojima je to možda prvi susret s takvom vrstom duhovnog štiva.
U vremenu u kojemu živimo itekako smo svjesni duboke potrebe za istinskim i izvornim duhovnim vrijednostima. Oproštenje, spasenje i vječni život su mogući jer su se dogodili Božić i Uskrs. Jedno bez drugoga ne ide. I oba događaja završavaju velikim veseljem. Naš Spasitelj Isus Krist rodio se, umro i slavno uskrsnuo. To je istina koju mnogi još nisu čuli, a drugi svakoga dana uče kako po njoj živjeti. Kruh naš svagdašnjim u tome im nastoji pomoći. Zato ne možemo bez vas. Neka vas Bog blagoslovi.

Sretan Uskrs!